söndag 1 november 2009

6 saker att uppskatta med årstiden


Varma höstdagar med varma höstfärger



Stora gula höstprassel



Tretimmarspromenader på lövtäckta gator



Septemberljus i Oktober



Att stå med röda löv upp till fotknölarna.


Att krypa upp under en fluffig filt i soffan med ett glas Riesling



Välkommen Höst.

6 kommentarer:

pappa sa...
Vackra bilder! Jag var ute en sväng i skogen i morse. De flesta löven har fallit här. Några träd är dock fortfarande "mellow yellow".
Cecilia sa...
Lysande bild på dina brunklädda ben i röda löv! Det guldgula vinet mot svartvit bakgrund var också fräck. Kul med Varberg! Designar trädgård, har inte tid med det här egentligen, fuskade lite när jag egentligen ska interneta för att hitta bilder på växter...
Natalie sa...
@Pappa: Det är ganska fantastiskt att vara här på hösten. Idag, 1 november, hade vi strålande sol och 15 grader ute. Jag såg en man rasta hunden i shorts, t-shirt och flipflops. Trodde inte att november kunde vara så här fint. @Cecilia: Vems trädgård designas? Är det ett roligt jobb?
Christian Lundmark sa...
fina bilder! imorgon blir det skönt här i centrala nsw, bara 22 grader för omväxlings skull. de senaste dagarna har varit lite väl varma för min smak. pussar C
Natalie sa...
@Christian: Det kan alltså bli för varmt för din smak, det var nytt! ;) Var på Regina Spektor igår. Tänkte under hela kvällen väldigt mycket på en väldigt speciell person som är väldigt långt borta. Både Us och Samson framfördes väldigt vackert. Önskar du hade kunnat sitta bredvid. (: Puss!
Onsala sa...
Det är roligt när det finns att läsa på bloggar. Och nu fick vi ett Australieninlägg oxå; hej på er båda två! Allt väl i regniga Sverige. Flipflopsen står tryggt placerade längst in i garderoben, kan jag garantera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar